Geen producten gevonden...

Pro Tip ! Neem een Real-Debrid account voor betere streams.

Pro Tip ! Neem een Real-Debrid account voor betere streams.

Real Debrid

Pro tip: neem een Real-Debrid abonnement voor betere streams

real_debrid_logo

Gratis streamen kost iets meer moeite

De box maakt gebruik van videostreams die gratis en publiek beschikbaar zijn op het internet. Soms worden deze streams druk bezocht of vroegtijdig offline gehaald. Hierdoor kan het voorkomen dat een aantal van de aangeboden streams voor een film of serie niet (goed) werken, bijvoorbeeld dat ze bufferen (stoppen met afspelen om verder te laden). Het kan ook soms voorkomen dat er geen streams in HD kwaliteit beschikbaar zijn. Gelukkig wordt er per gekozen film of aflevering meerdere streams aangeboden. Over het algemeen is er bijna altijd wel een die werkt. De echte prijs van gratis streamen is dat het soms enige moeite kost voordat je iets kan kijken.

Ook heeft de box continue automatische updates nodig omdat de websites die de gratis videostreams aanbieden telkens veranderen of zodanig aanpassingen doorvoeren dat het voor Kodi add-ons moeilijker wordt om de streams af te spelen.

Klein bedrag, wereld van verschil

Wil je meer werkende streams hebben met betere kwaliteit? Dan kan dat via de betaalde service van Real-Debrid. Dit kost tussen de 4 tot 2,70 Euro per maand, afhankelijk van hoeveel dagen je afneemt. Je zal er geen spijt van krijgen! De voordelen van het hebben van een Real-Debrid Premium account en deze te koppelen met de box zijn:

 • een groter aanbod van streams per gekozen film of aflevering
 • streams van zeer hoge kwaliteit: superieure beeldkwaliteit: meer streams in 1080P, vaak ook in HEVC gedecodeerd (deze werken overigens niet op de oudere MX Box)
 • superieur geluid: Dolby Digital geluid (5.1, 7.1)
 • streams die niet bufferen


Hieronder kan je voor een voorbeeld het verschil zie in aangeboden streams voor een recente film als je een Real-Debrid account hebt gekoppeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het daadwerkelijke verschil in kwaliteit van de streams is te zien hieronder. Let hierbij op de iconen onderaan voor video en audio kwaliteit.

Hoe werkt het?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je krijgt in feite VIP toegang tot servers van bedrijven (filehosters) waar diverse partijen video’s op hebben gezet. Sommige van deze filehosters hebben een publieke ingang, maar daar wordt de bandbreedte beperkt, wat tot buffering leidt. Ook wordt er aan de kwaliteit gekort om het dataverkeer binnen perken te houden, dit merk je aan de beeldkwaliteit maar ook aan het feit dat de streams in stereo zijn en niet in Dolby Digital. Wat ook wel eens voorkomt, is dat men een koppelcode moet invullen (bijvoorbeeld bij Openload) waardoor men eerst naar een website moet gaan en een code moet intikken, zodat ze nog wat reclame inkomsten kunnen binnenhalen. Met Real-Debrid Premium heb je VIP toegang tot veel filehosters en krijg je betere kwaliteit en snelheid. In ruil hiervoor betaal je een relatief klein bedrag. 

 

Kijkalles  heeft overigens geen belang in Real-Debrid en levert enkel boxen die hiermee kunnen werken. Betaling voor deze dienst geschiedt direct met deze partij. Ons enig belang is onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te kunnen aanbieden.

Kosten Real-Debrid Premium

Real-Debrid Premium toegang is op prepaid basis, er is geen sprake van een abonnement. Je koopt namelijk een periode in waarin je gebruik kan maken van VIP toegang tot streams, ingaande direct na betaling. Zijn de dagen op? Dan houdt je toegang ook op. Er wordt niets automatisch verlengt en je zit nergens aan vast. Je zal zelf de einddatum in de gaten moeten houden. Je Real-Debrid account is overigens op meerdere boxen (binnen hetzelfde huis / IP adres) te gebruiken. Vanaf hetzelfde netwerk mag je een Real-Debrid account op zoveel boxen installeren als je wilt. Het heeft geen zin om dit account met anderen te delen, tenzij je allemaal in hetzelfde huis zit, je loopt anders kans dat je account geblokkeerd wordt zodra er vanaf een geheel ander IP adres gebruik van wordt gemaakt.

Betaalmogelijkheden

visa-mastercard-logo

Je kan op de website van Real-Debrid veilig met een creditcard betalen. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende varianten:

real_debrid_pricing

Je krijgt daarnaast zogenaamde Fidelity punten, deze kun je inwisselen voor extra dagen toegang (1000 punten zijn 30 dagen waard).

ideal_paypal_logos

In het geval je geen creditcard hebt dan kan je een abonnement afsluiten bij een reseller (in het voorbeeld hieronder is dit 24instant) die gebruik maakt van iDeal of als alternatief PayPal. Voor kleinere periodes is dit wel een stuk duurder dan direct met creditcard betalen bij Real-Debrid.

prijzen_real_debrid

Hoe te registreren?

Mocht je het eerst willen uitproberen dan raden we aan het voor 30 dagen uit te proberen voor 4 Euro. Zijn de dagen voorbij en het bevalt je? Dan kan je meteen een langere periode nemen.

Je registreert een account en maakt deze premium met behulp van de volgende stappen:

 • Ga naar de website van Real-Debrid: https://real-debrid.com/
 • Klik daar rechtsboven op de knop: Sign Up
 • Maak hier een account aan en bevestig deze per email
 • Log vervolgens weer in op de Real-Debrid website
 • Klik bovenaan op: Premium
 • Heb je een creditcard?:
  • Kies direct voor de duur die je wilt aangaan en betaal via creditcard
 • Heb je geen creditcard?:
  • Scroll naar beneden en zoek een reseller (bijvoorbeeld: 24instant)
  • Ontvang uiteindelijk een promotional coupon code
  • Vul de code in op de Real-Debrid site

Hoe in te stellen op je box?

Nu je een Real Debrid Premium account hebt, moet je deze nog instellen op de box. Dit doe je door het volgen van de volgende stappen:

Instellen Covenant (mits je de software versie J17 of hoger hebt:

 • Ga in het hoofdmenu naar: Video add-ons
 • Klik op het Covenant icoon
 • Selecteer daar: Tools
 • Kies daar: SETTINGS : Accounts
 • Scroll in het rechter gedeelte van het settingsscherm naar: DEBRID-Service en klik op: URLResolver Settings (een nieuw settings venster zal openen)
 • Ga in het linker gedeelte van het settingsscherm naar: Universal Resolvers
 • Scroll vervolgens in het rechter gedeelte van het settingsscherm naar: Real-Debrid
 • Voer in voor Priority: 90
 • En selecteer: (Re)Authorize My Account
 • Op het scherm komt een code te staan, vul deze in bij: https://real-debrid.com/device (zorg dat je met je account bent ingelogd)

Na een tijdje komt er bovenaan het scherm een bericht dat je Real-Debrid account geautoriseerd is.

Reacties

 1. Huseijn Oruc Huseijn Oruc

  Dag,

  dat kan gewoon via hun site https://real-debrid.com/ mocht je je wachtwoord zijn vergeten kun je wachtwoord vergeten aan klikken.

  met vriendelijke groet,

  Team Kijkalles.nl

 2. Leijendeckers Leijendeckers

  Ik wil real debrid abonnement verlengen ,maar kan niet inloggen .stuur mij een link waar ik real debrid kan verlengen .Groet Emile Leijendeckers

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »